Viktig melding - Vanlig informasjon til innbygger

16.mars 2020 - oppdatering fra ordføreren

Hei,

Midt-Telemark kommune har ingen påviste smittetilfeller. Det blir nå satt i gang utvida testing av helsepersonell og personer i risikogrupper med luftveissymptomer (feber, host og sårhals).

Nasjonale myndigheter har vært klare; utsett fritidsreiser, hold deg i kommunen du er bosatt i. Jeg forutsetter at alle forholder seg til dette.

Skolene melder om at elevene er i gang med den digitale undervisningen. Det har vært utfordringer på nasjonalt plan med sider som har kollapset pga av at mange er på. Dette jobbes det med og skolene er i kontakt med elevene.

Kommunen har sendt ut informasjon om hvordan innbyggerne skal forholde seg til faktura for barnehage, SFO og kulturskole. Pressemeldingen kan du lese her Info om faktura

Jeg har hatt møte med USN og fått en orientering om hvor mange studenter som fortsatt befinner seg i kommunen og hvordan USN informerer og hjelper sine studenter.

Tiden vi har fremfor oss vil kreve at vi har flere tilgjengelige ressurser innefor helsesektoren. Vi jobber med å få på plass en ordning der aktuelle personer kan melde seg til tjeneste. Følg med her på nettiden og på facebook for informasjon.

I løpet av helgen innførte vi stopp i salg av bl.a smågodt, kaker og andre enkeltprodukter. Tilbakemeldingene fra samtlige innenfor næringslivet har vært utrolig flott- alle har innført tiltak for å begrense smitten og alle er mer enn villige til å ytterligere se på muligheter for begrensing. Jeg er imponert over alle som nå står i førstelinjen i detaljhandel – som hver dag gjør det mulig for oss å fortsatt handle det vi trenger.

Takk til alle som hver dag er med å bidrar!

Mvh Siri