Viktig melding - Vanlig informasjon til innbygger

16. mars - Pressemelding - informasjon om fakturering - SFO, barnehage og kulturskole

Klikk for stort bilde

Faktura for sfo/ barnehage med forfall 20. mars: Betales ved forfall. Denne gjelder tjenester gitt i mars.

Faktura for sfo/ barnehage med forfall 20. april: Betales ved forfall. Denne gjelder tjenester gitt i april. Dagene der det ikke er gitt tilbud i mars vil blir trekt i fra på denne fakturaen.

Faktura for sfo/ barnehage med forfall 20.mai: Betales ved forfall. Denne gjelder for tjenester gitt i mai.     Dagene der det ikke er gitt tilbud i april vil blir trekt i fra på denne fakturaen.

Denne ordningen videreføres på fakturaene frem til tiltakene avsluttes.

NB! Dersom Korona tiltakene medfører redusert inntekt for din familie, ta kontakt med kommunen for betalingsordning.

Kulturskoleregning med forfall i juni for 1. halvår 2020

Kommunen kommer tilbake til hvordan vi vil håndterer dette.