Ledig stilling som brannmannskap

Ledig stilling som brannmannskap/røykdykker - deltid, Nome og Midt - Telemark brann og redning, for tiden v/ Bø brannstasjon.

- Deltid - brannmannskap, innkalling.
- Innkalling over brannradio/personsøker.
- Vi har 10-12 øvelser i året.
- Ukekontroller etter fastsatt plan.

Nome og Midt-Telemark brann og redning er lokalisert administrativt på Ulefoss rådhus og stillingen ligger under "ledige stillinger" i Nome kommune.
Du kan lese mer om stillinger og søker her:

Brannmannskap

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.