Bli bøssebærer under TV-aksjonen 23. oktober 2022 - Leger Uten Grenser

Johnny Syversen/TV-aksjonen Søndag 23. oktober kan du bli med å gå årets viktigste søndagstur. Sammen skal vi redde liv!

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grenser sitt arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Med årets TV-aksjon skal Leger Uten Grenser bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone.

Derfor er igjen årets TV-aksjon så utrolig viktig!

Vi trenger bøssebærere og sjåfører

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærerne og det unike møtet i døra når dere banker på i nabolaget.
Når vi går fra dør til dør hos befolkningen og banker på dører, legger vi til rette for at alle skal få muligheten til å delta på TV-aksjonen.

Uten bøssebærerne blir det ingen TV-aksjon.

Bli med på årets viktigste søndagstur 23. oktober og meld deg som bøssebærer på tlf. 409 14 120.

Tidspunktet for bøssebæringen er mellom kl. 16.00 og 18.00 søndag 23. oktober.

• Er du under 18 år må du du i følge med en voksen
  • Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at en av dere registrerer seg som bøssebærer
  • Oppmøte på søndag 23. oktober er kl. 15.30.
    • Bø: Bø Frivilligsentral, Stasjonsvegen 4, 3800 Bø i Telemark
    • Sauherad: Nes menighetshus, Holmenvegen 46, 3810 Gvarv

Slik registrerer du deg

Send oss en sms til tlf. 409 14 120 med disse opplysningene:

• Ditt fulle navn
  • Skriv om du kan gå med bøsse og/eller være sjåfør.
  • Skriv om du kan være bøssebærer og/eller sjåfør i Bø eller Sauherad

Fristen for å melde seg som bøssebærer er onsdag 19. oktober.

Bli digital bøssebærer

Du kan også gå inn på blimed.no og registrere deg som en digital bøssebærer i tillegg.

Når du registrerer deg som digital bøssebærer, er det gøy om du registrerer bøssa di i Midt-Telemark kommune. For å registrere seg som digital bøssebærer i Midt-Telemark kommune, må en velge Vestfold og Telemark fylke, så Midt-Telemark kommune.

Da er du klar til å dele den digitale bøssa di med venner, familie, kollegaer osv. Spre bøssa di på e-post, Facebook, Instagram etc.

Da kan folk gi på den digitale bøssa med VIPPS, bankkort eller få tilsendt en faktura. Det er helt frivillig hvilket beløp en ønsker å gi, og alle bidrag er anonyme med mindre en aktivt ber om å være registrert under navn.

Informasjon om årets TV-aksjon

Ønsker du mer informasjon om hva pengene fra årets TV-aksjon går til kan du gå inn på blimed.no.

TAKK FOR AT DU BLIR MED

TV-aksjonskomiteen i