Viktig melding - Vanlig informasjon til innbygger

Fra og med uke 19 starter Frisklivssentralen opp igjen med frisklivsgrupper ute

Når

I første omgang blir det trening ute på mandager og torsdager kl 10.00 og kl 12.00.

Påmelding

Dersom du ønsker å delta må du «melde deg på» på forhånd på telefon eller sms til frisklivskoordinator på nr 409 14 128. Dette for å kunne dele dere opp i grupper på 4 og 4, slik at gruppestørrelsene blir på 5 personer totalt, inkludert frisklivskoordinatorene.

Oppmøte

Oppmøte er ute på grassvollen bak USN.

Forholdsregler

Alle skal til enhver tid holde minst 2 meters avstand til nærmeste deltager. Gruppene foregår kun ute, og det vil ikke være mulighet for å benytte seg av kiosk eller toaletter på Gullbring eller USN.

For å kunne delta på Frisklivstreningene må man ikke ha symptomer på luftveisinfeksjon, og skulle dette oppstå underveis i treningen må en forlate gruppen.

Er man i risikogruppene for å utvikle alvorlig forløp av Covid-19 må man klarere deltagelse i gruppene med fastlegen sin, da rådet for risikogruppene er at man fortsatt skal ha minst mulig kontakt med andre.

Se Folkehelseinstituttets oversikt over risikogrupper pr. 29. april

Det viktigste hver enkelt kan gjøre nå om dagen, er å legge inn litt fysisk aktivitet hver dag. Om dere er i risikogruppen, eller er syke, må denne treningen foregå på egenhånd i hjemmet eller lokalmiljøet. Vi vil være tilgjengelige for å kunne gi tips og motivasjon til egentrening via telefon, mail eller videokonsultasjon.

Frisklivssentralen

Alternativ telefon: 409 14 128