Viktig melding - Vanlig informasjon til innbygger

Ny nettside

Vi jobber fremdeles med å få de siste bitene på plass. Er det noe du savner?
Kontakt servicetorget 35 05 90 00

Gatefest på Gvarv lørdag 6. juni 2020

Det frivillige kulturlivet og kulturkontoret i Sauherad, som har hatt gjensidig ansvar for gjennomføring av Sauheraddagene, har nå kommet fram til at det er på tide å tenke nytt.

Resultatet er at det blir Gatefest på Gvarv 6.juni!

Sauheraddagene har vært et flott innslag på Gvarv vinterstid siden midten av 1990-tallet; en livlig markedsdag i Gamlegata og viktig møteplass og utstillingsvindu for det rike kunst- og kulturlivet i Sauherad kommune. De som har vært med fra starten av, har registrert at det de siste årene har blitt tyngre å skape entusiasme og engasjement – og å rekruttere nye frivillige og nye utstillere. Ønsket om å bruke Gamlegata, Kjernehuset, Torget og de fine arenaene i Gvarv sentrum til et inkluderende arrangement, er like sterkt i dag, men det er nødvendig å ta grep og å tenke nytt!

Ei gruppe frivillige fra bl.a.  Gvarv Vel og Næringslag og Frivilligsentralen i Sauherad, har tenkt kreativt sammen med folk fra kulturkontoret, - og fra denne prosessen har ideen om en sommerlig Gatefest på Gvarv, sprunget ut! Dette er knoppskyting på sitt beste – og alle involverte satser på vårbrus og full blomstring når Gatefesten sparkes i gang lørdag 6. juni 2020.

Uten å røpe for mye; det vil skje mye spennende på Gvarv denne junilørdagen; baklukesalg, kaffeslabberas, kunst, sang, musikk og dans, mat fra alle kanter, langbord og lykter, gatevandring, buskspel, fest og moro for alle fra morgen til kveld!

Nå ser vi fram til et nytt og spenstig arrangement på Gvarv og håper mange vil være med på moroa!

Komiteen: Sigrid Haukvik, Sindre Flø, Jorid Vale, Kristin Tangen Tolo, Helene Haukvik, Stein Inge Grimsrud, representant for ungdomsrådet.