HentMeg tjenesten endres og vil fra 4. januar hete Farte Bestilling.

Fra 4. januar vil du kunne bestille transporten i appen Farte Bestilling, på nett og pr telefon 33 30 01 00. Farte bestilling er tilgjengelig i områdene Bø sentrum, Bø stasjon, Breisås, USN campus, Gullbring kulturanlegg, Nordbøåsen og Folkestad. Farte Bestilling betjener også Beverøya camping, Bø Sommarland og Telemarkshallen.

Fra 4. januar vil du kunne bestille transporten i appen Farte Bestilling, på nett og pr telefon 33 30 01 00.  Farte bestilling er tilgjengelig i områdene Bø sentrum, Bø stasjon, Breisås, USN campus, Gullbring kulturanlegg, Nordbøåsen og Folkestad. Farte Bestilling betjener også Beverøya camping, Bø Sommarland og Telemarkshallen.

På skoledager er minibussen tilgjengelig for bestilling i tidsrommene:

• 08:30 – 14:00 på mandag, onsdag og torsdag.
  • 08:30 – 13:00 på tirsdager og fredager.
  • 15:00 – 19:30 på alle hverdager.

Har du behov for reise i tidspunktene 07:45 – 08:30, 13:00-15:00 (tirsdag og fredag) og 14:00 – 15:00 (mandag, onsdag og torsdag) på hverdager med skole så kan du stå langs traseen som kjøres i forbindelse med skoleskyss.
Gi tydelig signal.
Er det ledig plass får du bli med.

På hverdager uten skole så er minibussen tilgjengelig for bestilling fra 07:00 – 19:30

I skolens sommerferie vil det kjøre ordinær buss i rute.

Bestilling

Du kan bestille på tre måter; gjennom appen Farte bestilling, via nettsiden til farte.no eller gjennom å ringe Farte. Se mer informasjon om de forskjellige bestillingsmåtene nedenfor.

1. Bestilling med appen Farte bestilling

Enkleste måte å benytte Farte Bestilling på er å laste ned appen Farte bestilling.

Last ned farte bestilling appen

1. Opprett profil (telefonnummer) og bekreft ved å legge inn SMS-kode du mottar.
  2. Velg start-/stoppsted for din reise.
  3. Velg tidspunkt for reisen.  Appen finner beste egnede alternativ. Velg den som passer deg og trykk Bestill. Appen vil vise hentetid og du vil motta varsel og info om turen fortløpende. Du kan følge minibussen i kartet.
    Det kan være flere som vil reise med samme tur og derfor kan det bli endringer i hentetidspunkt. Følg derfor med i appen for endringer.
  4. Betaling:
    lik pris som for en sone i buss.
    Du kan benytte periodekort, reisepenger, Farteappen og bankkort.

2. Bestilling via nettsiden til Farte

Du benytte webbetilling via nettsiden til Farte.

Bestill via nettsiden til Farte

3. Bestilling via telefon

Du kan ringe inn din bestilling på telefon 33 30 01 00 på hverdager mellom 07:00 - 20:00.
Du kan legge inn flere bestillinger dersom du ønsker det.

Hva koster billetten?

Enkeltbillett innenfor tidligere Bø kommune (1 sone):

• 20,- for barn/honnør og 39,- for voksen*. (*20% billigere på farte-appen for voksen)

Du kan benytte periodekort, reisepenger, Farteappen og bankkort.

Les mer om Fartes billettprodukter her

Vi ber reisende om å kjøpe billett før reisen, men det er også mulig å kjøpe billett ombord på bussen med bankkort, men ikke med kontanter.

Ikke møtt, ikke avbestilt tur vil faktureres: Kunder som bestiller bussen, men som ikke møter opp på avtalt hentested eller ikke avbestiller turen, kan faktureres for billettpris kr 39,- voksen og barn/honnør kr 20,-

Hvordan kjører minibussen i forbindelse med skoleskyss?

• På morgen i tidsrommet kl. 0745 og 0830:
    Bø stasjon - Folkestad bustadfelt - Folkestad skule - Bø stasjon.

• På ettermiddagen i tidsrommene
    kl. 13.10 – 14:40 (tirsdag og fredag)
    14:00 – 14:40 (mandag, onsdag og torsdag):
    Bø stasjon - Bø skule - Bø sentrum – Nordbøåsen - Bø vgs - Folkestad skule - Folkestad bustadfelt - Bø stasjon.

Har du behov for reise i tidspunktene så kan du stå langs traseen som kjøres i forbindelse med skoleskyss. Gi tydelig signal.