Viktig melding - Vanlig informasjon til innbygger

Viktig melding i forbindelse med kommunesammenslåing

Vi jobber med nye nettsider. Det vil derfor i en kort periode, være informasjon som ikke er på plass, og digitale søknadsskjemaer er for tiden utilgjengelige. Søknadsskjemaer i pdf-format for Bø/Sauherad kommune brukes i mellomtiden. Er det noe du savner? Ta kontakt med servicetorget på 35 05 90 00 eller post@mt.kommune.no.

Husk å oppdatere Min Renovasjon appen til Midt-Telemark kommune

Klikk for stort bildeFor å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

Hvordan oppdaterer jeg appen til Midt-Telemark kommune?

1. Åpne appen Min Renovasjon på mobilen din og du vil se adressen du tidligere lagt inn i appen.
  2. Sett fingeren på adressen og svep til venstre, klikk så på slett, og du vil få mulighet å legge til ny adresse.
  3. Klikk på legg til sted.
  4. Velg Midt-Telemark kommune
  5. Skriv inn din adresse i søkefeltet
  6. Du får nå opp din adresse som resultat. Klikk på adressen og du er ferdig.