Informasjon torsdag 7. januar 2021

Klikk for stort bildeDen første koronavaksinen settes i Midt-Telemark kommuneSmitte

Vi har ingen nye smittetilfeller i kommunen vår. Dere gjør alle en god jobb, fortsett med det.

Vaksinering

Den første koronavaksinen ble i dag satt i Midt-Telemark kommune. Vi har i denne omgangen rundt 40 vaksinedoser. Vaksinasjonsarbeidet gjøres i tråd med nasjonale prioriteringer og det er beboere ved våre to sykehjem som først får vaksinen. Bildet er fra Bø Sjukeheim der sykepleier Camilla Nordahl setter det første stikket.

FHI meldte i dag at kommunene fremover kan bruke 20% av vaksinene de mottar til å vaksinere helsepersonell. Dette vil Midt-Telemark kommune gjøre. Det er satt opp prioriteringslister også i dette arbeidet. Prioriteringen er gjort med hensyn til omfang av pasientkontakt og kritiske funksjoner i helsesektoren.

Kristin Sekse

Kommuneoverlege