Smitte med britisk mutasjonsvirus i Midt-Telemark kommune

Test-svar

Av de 181 testene som ble tatt av elever og ansatte ved Bø vgs i går (24.3) er 1 test positiv. Det er dermed til sammen 2 smitta ved skolen. Den ene av disse prøvene er bekreftet å være mutert virus (britisk variant), den andre prøven sjekkes nå for dette.

Smittesporing

Smittesporingsteamet er i gang. Noen klasser på Bø vgs får forlenget sin karantene-tid, og må også settes opp til ny covid-test. De dette gjelder blir kontaktet i kveld av smittesporingsteamet. Andre som blir definert som nærkontakter, blir også kontaktet.

NB!

Vedkommende som nå har fått positiv test har jobb på Rema 1000 i Lundevegen i Bø. Midt-Telemark kommune oppfordrer alle som har vært på Rema 1000 i Lundevegen lørdag 20.mars 2021 i tidsrommet fra kl 08-15 til å være ekstra oppmerksomme på symptomer, og har lav terskel for å ta en test.