Midt-Telemark kommune

Læringsverkstedet Sauarhagene barnehage Nordagutu

Læringsverkstedet Sauarhagene barnehage Nordagutu

Læringsverkstedet Sauarhagene barnehage består av to barnehager, avdeling Nordagutu og avdeling Hjuksebø. Avdeling Nordagutu tilhører Midt-Telemark kommune og avdeling Hjuksebø tilhører Notodden kommune. Sauarhagene startet i 2013 og vi har plass til 70 barn. Hos oss arbeider 7 pedagoger, 4 fagarbeidere og 7 assistenter. Barnehagene har felles styrer.

I Læringsverkstedet Sauarhagene avd. Nordagutu har leken en sentral plass. Leken styrker selvbildet og gir selvtillit. Den fremmer fantasi, kreativitet og bidrar til utvikling av barnas sosiale kompetanse. Leken er barnets hovedvirksomhet og naturlige uttrykksmåte. Personalet har fokus på sosial kompetanse og mestring i alle barnehagens aktiviteter og hverdagssituasjoner, det handler om å kunne samhandle og kommunisere med andre.

Læringsverkstedets barnehager skal være en arena hvor barn får oppleve matglede og matkultur. Vi legger vekt på å servere sunn og variert mat to ganger om dagen, og har minst et varmt måltid i uka. Kokkegruppe en dag i uka der barna deltar aktivt i forberedelsen av måltidene, og får kunnskap om råvarer og veien fra « jord til bord».

Naturen på Nordagutu legger til rette for allsidig lek. Vi tar barnehagen ut i skogen, og skogen inn i barnehagen. Ved å benytte ressursene som finnes i nærmiljøet skaper vi gode leke- og læringssituasjoner som en felles plattform for utforskning, glede og vennskap.

For mer informasjon om Læringsverkstedet se laringsverkstedet.no

 

Samarbeid

Barnehagen har et utstrakt samarbeid med Gvarv barnehage og barna deltar på ulike arrangementer og aktiviteter sammen. Blant annet Sauheradlekene som alle 4- og 5-åringer deltar på

 

MyKid - kommunikasjonskanal for barnehagen og foreldre

Vi bruker Appen MyKid som kommunikasjonskanal. Du har tilgang til barnehagen via MyKid App på din mobiltelefon, eller nettsiden mykid.no, og er stort sett bare et par klikk unna barnehagen og barnet ditt. Du får ALL informasjon fra barnehagen tilgjengelig på ett sted, når det passer deg

  • Se hva som skjer i barnehagen i dag
  • Send meldinger, registrere fravær på ditt barn
  • Se bilder bilder fra barnehagen etc.


Last ned appen MyKid for android


Last ned appen MyKid for iphone

 

Om barnehagen


 

Kontakt

Lene Røyneberg
Styrer
Mobil 911 01 160
Avdeling Furuleiken
Telefon 481 63 874
Avdeling Grankvisten
Telefon 481 63 873

Åpningstider

Mandag - Fredag 06.30 - 17.00

Adresse

Sundsmovegen 16
3820 Nordagutu