Midt-Telemark kommune

Læringsverkstedet Sauarhagene barnehage Nordagutu

Læringsverkstedet Sauarhagene barnehage Nordagutu

Læringsverkstedet Sauarhagene barnehage er en 3 avdelings barnehage. Det er 2 avdelinger på Nordagutu i Midt-Telemark kommune og 1 avdeling på Hjuksebø i Notodden. Hos oss arbeider 8 pedagoger, 6 fagarbeidere og 2 assistenter. Barnehagen har felles styrer med hovedkontor på Nordagutu.

Barnehagen på Nordagutu sto ny i 2013, og vi holder til ved idrettsplassen med skogen som nærmeste nabo. Vi tar barnehagen ut i skogen og skogen inni barnehagen.

Læringsverkstedet er en privat barnehagekjede som eier og driver barnehager i store deler av Norge. I våre barnehager får barn et godt grunnlag for livslang læring – i kunnskap, vennskap, trygghet og glede. Leken og lekens egenverdi er sentralt i arbeidet med å skape en god barndom for alle. Vårt pedagogiske arbeid med barna bygger på lekende læring, samspill og mestring.

I barnehagen vår vektlegger vi at barna lærer gjennom lek. Leken er barnas hovedvirksomhet og barnas naturlige uttrykksmåte, og er derav selve grunnstammen i alle aktivitetene i barnehagen. Vi ønsker at barna forlater barnehagen med gode naturopplevelser, vennskapsrelasjoner, sosial kompetanse og en ryggsekk med gode verdier til grunn, alt i samarbeid med foreldre.

Naturen på Nordagutu legger til rette for allsidig lek. Gjennom mange gode naturopplevelser, lek og erfaring i skog og mark, utvikler barna et godt forhold til naturen. Dette gir igjen barna glede og lyst til å være ute. Gode naturopplevelser vil sette spor og påvirke dem gjennom resten av oppveksten. Dette gir dem et ønske om å ta vare på naturen.

Dette kaller vi naturglede!

For mer informasjon om Læringsverkstedet se laringsverkstedet.no

 

Samarbeid

Barnehagen har et utstrakt samarbeid med Gvarv barnehage og barna deltar på ulike arrangementer og aktiviteter sammen. Blant annet Sauheradlekene som alle 4- og 5-åringer deltar på

 

MyKid - kommunikasjonskanal for barnehagen og foreldre

Vi bruker Appen MyKid som kommunikasjonskanal. Du har tilgang til barnehagen via MyKid App på din mobiltelefon, eller nettsiden mykid.no, og er stort sett bare et par klikk unna barnehagen og barnet ditt. Du får ALL informasjon fra barnehagen tilgjengelig på ett sted, når det passer deg

  • Se hva som skjer i barnehagen i dag
  • Send meldinger, registrere fravær på ditt barn
  • Se bilder bilder fra barnehagen etc.


Last ned appen MyKid for android


Last ned appen MyKid for iphone

 

Om barnehagen


 

Kontakt

Lene Røyneberg
Styrer Læringsverkstedet Sauarhagene naturbarnehage
E-post
Mobil 911 01 160
Avdeling Furuleiken
Telefon 481 63 874
Avdeling Grankvisten
Telefon 481 63 873

Åpningstider

Mandag - Fredag 06.30 - 17.00

Adresse

Sundsmovegen 16
3820 Nordagutu