Tilrettelagt botilbud og miljøarbeid i eget hjem for funksjonshemmede

​​​
Om Bo- og miljøtjenesten

Bo- og miljøtjenester er tilrettelagt botilbud og praktisk bistand, råd og veiledning i eget hjem, samt aktivitets- og dagtilbud til mennsker over 18 år med funksjonsnedsettelse. I spesielle tilfeller også til andre voksne mennesker med stort bistandsbehov.

Sammen finner vi de beste løsningene for deg.

Mer informasjon om hvordan søke pleie- og omsorgstjenester

Tilrettelagt bolig

Kommunen hjelper deg med å skaffe egen bolig og tilrettelegge den etter dine behov. Du vil motta leiekontrakt og betaler for leie av boligen. Vi hjelper deg også med å søke hjelpe- og grunnstønad gjennom NAV.

Se bofellesskap for deg med funksjonsnedsettelse

Tilrettelagt dagtilbud

Kommunen tilbyr tilrettelagt dagtilbud for personer med funksjonsnedsettelse. Dagtilbud finnes på flere steder, bl.a på Bø arbeidssenter og ved lokaler på Gvarv, Notodden og Nome.

Se informasjon om dagtilbud/arbeidstreing

Opptrening og rehabilitering

Personer i alle aldre som i forbindelse med skade, sykdom, funksjonshemming eller andre endringer i livet, kan ha vansker med å utføre sine daglige aktiviteter og gjøremål.

Kommunen tilbyr en rekke tjenester innen opptrening, rehabilitering og koordinering.

Se mer informasjon om opptrening og rehabilitering

Torunn Hesthag
Enhetsleder Bo- og miljøtjenesten