Midt-Telemark kommune

Talenthuset for unge i alderen 18-30 år som ikke er i jobb eller skole

Talenthuset for unge i alderen 18-30 år som ikke er i jobb eller skole

Talenthuset er en del av Nav Midt-Telemark og Nome og er et gratis tilbud for unge i alderen 18-30år. Ved Talenthuset får du individuell oppfølging av veileder og muligheten til å delta i grupper med andre unge. Sammen finner vi ut av veien videre.

Fire ansatte står på utsiden av talenthuset og snakker sammen. To damer og to menn. - Klikk for stort bilde   

Vi tar utgangspunkt i din situasjon og lytter til dine behov. Sammen med oss kan du få prøvd deg ut i arbeidstrening under trygge rammer med tett oppfølging av veileder. Dersom du skal søke jobb, hjelper vi deg med å skrive cv og søknad og finne aktuelle stillinger. Vi samarbeider tett med Back to School som hjelper unge med å fullføre videregåendeskole. Her møter du Helen, som hjelper deg med det praktiske og eventuelt kan legge til rette for lesehjelp og tilrettelegging på skolen.

Talenthuset har aktiviteter mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00.

Hos oss kan du bli med på ulike former for arbeidstrening, klatring, turer og sosialt samvær med et godt måltid. Vi har temadager om blant annet psykisk helse, rus, fysisk aktivitet, kosthold og økonomi.

 

Ta gjerne kontakt med en av oss på Talenthuset!

Kontakt

Tore Astad
Leder Talenthuset
E-post
Mobil 91 52 12 41
Helen Løvskeid Skaret
Back to school - Talenthuset
E-post
Mobil 90 20 48 88
Ole Martin Aaknes
Veileder Talenthuset
E-post
Mobil 47 68 83 29

Adresse

Gamleveg 37
3802 Bø i Telemark

Talenthuset er en del av Nav Midt-Telemark og Nome og tilbyr aktiviteter til unge i alderen 18-30 år som ikke er i jobb eller skole.