Midt-Telemark kommune

Viktige meldinger

 • 25sep
  Karantena kan avsluttast
  Beskjed frå laboratoriet i dag om at dei aktuelle elevane ved Bø skule har testa negativt for Covid-19. Ein person med tilknytning til elevane har testa positivt, får oppfølging, og smittesporing er avslutta for dette tilfellet. Alle aktuelle nærkontaktar er informert.
 • 24sep
  INFORMASJON OM MIDLERTIDI..
  I samband med at fleire personar i kveld har blitt meldt som nærkontaktar til ein smitta person, og ein vurderer at risikoen for smitte er relativt høg, blir fleire klasser ved Bø skule sett i midlertidig karantene fredag 25.09 i påvente av svar på Covid-19-test. Endeleg svar vil vere klart tidlegast laurdag 26.09, og nærmare informasjon vil bli gitt til alle berørte då.Viktig! Alle som er moglege nærkontaktar vil bli kontakta dersom det skulle vise seg å vere smitte.Mvh Kristin Sekse, kommuneoverlege i Midt-Telemark og Nome
 • 23sep
  Oppdatert informasjon om ..
  Leveransen på testutstyr har kommet og vi har igjen god testkapasitet. Oppfordringen er at alle som har nyoppståtte symptomer på luftvegsinfeksjon bør be om å bli testa. Ring korona telefonen på 35 05 93 59 eller send melding til tlf 908 30 217 for å bestille time.
 • 19sep
  Oppdatering fra kommuneov..
 • 11sep
  Oppdatering fra kommuneov..

Siste nytt fra ordføreren