Midt-Telemark kommune

Oppdatering fra ordføreren 25.mars

Oppdatering fra ordføreren 25.mars

Kjære alle sammen,

Antall smittede i Midt-Telemark er uendret, det vil si at det fortsatt kun er en person som for tiden er i isolasjon i egen bolig.

I går orienterte statsminister Erna Solberg om at regjeringen viderefører alle tiltakene som ble iverksatt 12.mars. Et av disse tiltakene var stenging av barnehager og skoler. Som mamma til 3 barn vet jeg godt at de siste ukene har vært utfordrende. Vi har nok alle vært igjennom en bratt læringskurve der hverdagen nå er annerledes.

I dag kom nyheten om at alle skriftlige eksamener i grunnskolen og videregående skoler er avlyst.  Hva gjør den nye hverdagen og alle disse nyhetene med oss som foreldre?
Trond Garborg, leder for UngArena, har skrevet en tekst med tanker og råd om «Å være ungdomsforelder i koronatider».  Jeg kan kjenne meg igjen i situasjoner han beskriver og anbefaler å lese det han har skrevet:Klikk for stort bilde 
Å være ungdomsforelder i koronatider

 

mvh

Siri Blichfeldt Dyrland

Status: Det er framleis ikkje nye smittetilfelle i Midt-Telemark og Nome. Det er kun registrert ein person som oppheld seg her som har påvist smitte, men som blir følgd opp av annan kommune. Ved gjennomgang av prøveresultat i dag, er det 105 innbyggjarar i Nome kommune, og 103 innbyggjarar i Midt-Telemark kommune, som har testa negativt. I tillegg er det 13 personar frå andre kommunar som har vorte testa her fordi dei arbeider eller har fastlege her, alle negative. Den siste veka har det blitt testa ganske få; 8 i Nome og 5 i Bø, delvis fordi ein måtte ha ein pause i testinga pga mangel på laboratorieutstyr nokre dagar. 

Kjære innbyggere i Midt-Telemark kommune,

Her kommer status korona tirsdag 24. mars.

Status koronavirus Midt-Telemark kommune søndag 15.mars

Det er fortsatt ingen registrerte smitta i Midt-Telemark kommune