Midt-Telemark kommune

Oppdatering fra ordføreren 1. desember 2020

Oppdatering fra ordføreren 1. desember 2020

 Kjære innbyggere i Midt-Telemark kommune

Jeg ønsker å gi dere en oppdatering på koronasituasjonen i kommunen.

Ingen smitta
Vi har lagt bak oss en periode med smitte, mange i karantene og stor innsats av elever, lærere, foresatte, kommunalt ansatte og andre. Nå er vi inne i en roligere periode og smittevernlegen informerte i krisemøte i dag at det er ingen nye påviste tilfeller.

Når det gjelder testing, så ble det utført 153 tester i forrige uke. 

Korona telefon og epost
For å bestille test må du fremdeles ringe koronatelefonen på 35 05 93 59 eller sende melding til 908 30 217.
Har du spørsmål vedrørende pandemien kan du

Jul 2020
Kommunen i gang med å planlegge hvordan vi skal organisere krisestaben og testing i jula. Vi skal sørge for å ha en forsvarlig oppfølging slik at alle kan ha en tryggest mulig julefeiring. Det blir spennende å se hvilke råd vi får fra regjeringen når det gjelder julefeiringen. Det er varslet at vi vil få avklaringer i løpet av denne uka.  Det er viktig at du holder deg oppdatert på råd og anbefalinger som kommer.

Krisestaben i kommunen møtes fast hver torsdag kl. 09.00. Vi gir alltid ut nyheter til dere når vi har noe nytt å komme med. Så hvis dere hører lite fra oss, så er det godt nytt.

Lokale julegaver
Det er 1. desember i dag, og vi er virkelig inne i førjulstida. Jeg benytter anledningen til å oppfordre dere til å gjøre julehandelen lokalt. De fleste butikker har ordninger hvor en kan få varene sendt hjem til seg. Det kan også være smart å handle på tidspunkter hvor det ikke er så mange folk. Det er mulig å finne en balanse som er innenfor smittevernreglene.

 

På tross av begrensninger, så har vi mye vi fortsatt kan glede oss over nå i desember: julebakst, gløgg, se julefilmer, ta en telefon til en venn, se opp på stjernehimmelen en rolig kveld, og håpe på snø i nær fremtid.  

 

Beste hilsen fra

Siri Blichfeldt Dyrland
Ordfører Midt-Telemark kommune