1 nytt smittetilfelle

Midt-Telemark kommune fikk i ettermiddag melding om at 1 av de 92 prøvene som ble tatt fredag 13.november er positiv.

Elev

Den smitta er elev i 3.kl ved Sauherad barne og ungdomsskole. Personen er ikke i samme husstand som de tidligere meldte smittetilfellene.  Eleven har vært i karantene siden torsdag ettermiddag og settes nå i hjemmeisolasjon. Familien er satt i karantene og skal testes. Smittesporingen på dette tilfelle er dermed avsluttet.

Neste oppdatering

Neste testrunde er søndag 15. november. Da skal til sammen 150 personer testes. Svar på disse prøvene vil mest sannsynlig komme mandag ettermiddag/kveld. Kriseledelsen møtes mandag kveld (16.november) kl 18 og vil etter det komme med en oppdatering for prøvene tatt søndag.