Kunnskapsgrunnlag for arbeidet med ny arealdel

​​Følg med i arbeidet med kommuneplanens arealdel 2021-2033

Kunnskapsgrunnlag

Planprogram (PDF, 834 kB) for arbeidet med ny arealdel ble godkjent av kommunestyret 2.3.20. Med utgangspunkt i dette har formannskapet gjort en grovsiling av innspill til nye utbyggingsområder (sak 66/20 (PDF, 808 kB)). For innspillene som ble med videre etter grovsilinga, er konsekvenser for miljø og samfunn utreda i konsekvensutredning fra Sweco og innspill fra Bø handelspark vurdert i egen handelsanalyse.

På bakgrunn av anbefaling i reiselivsanalyse for Lifjell, som er utarbeida som del av planarbeidet, vil kommunedelplan for Lifjell likevel ikke inngå i ny arealdel. Det vil si at gjeldende kommunedelplan for Lifjell vil være gjeldende også etter at ny arealdel er vedtatt, jf formannskapssak 66/20 (PDF, 808 kB).

Dokument som inngår i kunnskapsgrunnlaget for planarbeidet:

Koronautbruddet har ført til utsatt framdrift for planarbeidet. Etter justert framdriftsplan vil et planforslag være klart til politisk behandling i januar og endelig plan vil foreligge før sommeren 2021.

Mona Slaaen
Assisterende kommunedirektør/Kommunalsjef personal og org.utvikling

Servicetorg

Sentralbord