Bredbåndsutbygging i Midt-Telemark kommune 2021

Innspill til bredbåndsutbygging i Midt-Telemark kommune

Innspill til bredbåndsutbygging - Klikk for stort bildeInnspill til bredbåndsutbygging

Vestfold og Telemark fylke har blitt bevilget ca. 23 mill. til utbygging av bredbånd i 2021

Vi inviterer derfor alle som går inn under kriteriet under til å gi en høringsuttale innen 26. mars 2021. Innspill fra innbyggerne er avgjørende for at kommunen skal søke om midler for 2021, samtidig gir kommunen anledning til å lage en mer utfyllende søknad.

Hovedkriteriene for at kommunen får tildelt midler til et prosjekt er

• områder som har nettforbindelse på under 30 Mbit/s
  • områder som ikke har kommersielle planer for utbygging

Øvrige kriterier kan du se her (PDF, 133 kB)

Områder som allerede er i gang med utbygging, eller er i en pågående prosess, er Klevar og Holtsås/Sunds. Disse områdene er ikke aktuelt å ta med.

Bruk appen Nettfart mobil for å sjekke dekning for WiFi og mobilnett der du bor. Målinger lokalt verifiserer kapasitet og dekning for vår søknad om midler.

Les mer på nettfart.no

Skriv en e-post med en kort begrunnelse som inneholder følgende

• Adresseopplysninger med husnummer og gårds- og bruksnummer
  • Antall boenheter dersom du melder inn på vegne av flere husstander
  • Resultat fra måling med appen Nettfart og mobilnett innomhus (god/middels/dårlig)

E-posten sendes til post@mt.kommune.no innen 26.mars 2021.

Merk eposten med 21/1117 - Bredbåndsutbygging 2021

Du kan lese mer om støtteordningen her