Midt-Telemark kommune

Ansattoversikt


HELSE OG MESTRING - HELSE OG MESTRING - UngArena

Ansatte i avdelingen HELSE OG MESTRING - UngArena
Navn Tittel Telefon Mobil E-post
992 06 742

                   

 

Prosjektleder Ung Arena 992 06 742

Eg er leiar ved Ung Arena, ofte tilstades på møteplassen og ein å snakke med.

«Eg bur i Bø og har to barn.  Eg likar å lese bøker, høre på musikk, spesielt Tom Waits! Eg kjører på telemark om vinteren og er ute i båten min på Norsjø om sommaren.

Eg har studert sosiologi og filosofi på Universitetet i Bergen. Eg er opptatt av at ungdom er ekspert på eget liv.»

Ring meg om du lurar på noko eller trenger nokon å prate med!

Trond Garborg
Psykolog Ung Arena 468 93 406

Eg jobbar som psykolog ved Ung Arena og er tilstades på møteplassen og er ein å snakke med.

«Eg bur i Bø med kjærasten min og me har to pusar, Lakris og Bambus. Eg er ein seriebingar, likar friluftsliv og er opptatt av gamle ting som gjenbrukas. Eg er utdanna psykolog frå Universitet i Oslo.

Eg er opptatt av at du som møter meg skal føle deg godt ivaretatt, at me saman finner ut korleis samtalene kan vera til hjelp for deg og at du får rett hjelp til rett tid.»

Ring meg om du lurar på noko eller trenger nokon å prate med!

Anne Marie Kaasa
Erfaringsmedarbeider

Eg jobber 50 % som erfaringsmedarbeider i Ung Arena og er mye tilstede på møteplassene. Eg vil bruke min erfaring med hjelp fra psykiske helsetilbud til å utvikle Ung Arena.

Eg bur i Bø sammen med mannen min og pusane mine, Audi og Opel. Eg er glad i bil, billakkering og bilcross, og er frivillig som fosterhjem for hjemløse katter. Eg er glad i å slå av en prat, og har interesse for mange temaer, eller hører og lærer gjerne om dine interesser hvis du vil ha en helt avslappet prat.

Mitt ønske er at det skal bli lettere å få hjelp, forståelse og åpenhet om psykiske utfordringer - små som store, og at det skal være et tilbud som møter aldersgruppen på en god måte.

Tonje Mercedes Ova Sønstebø