Midt-Telemark kommune

Søknadssenteret

Søknadssenteret

Her i søknadssenteret har vi samlet digitale søknadsskjemaer. Vi anbefaler at du sender inn søknaden digitalt. Vi kan da behandle din søknad raskere, og du trenger ikke skrive ut papirskjema og sende det til oss i posten. Du vil også få oversikt over alle dine innsendte digitale søknader når du logger inn i søknadssenteret. 

Savner du et skjema i søknadssenteret?

Er det et søknadsskjema du ikke finner i søknadssenteret, er det mest sannsynlig ikke digitalisert, men finnes som pdf. Klikk på knappen nedenfor for å se alle skjemaer både digitale og pdf.
 

Gå til skjemaoversikt


Hvordan søker jeg digitalt?

For å kunne sende inn søknader digitalt må du logge inn og identifisere deg. Dette kan du gjøre gjennom å logge inn via ID-Porten eller registrere en bruker. 

Når du står i søknadssenteret, klikk på "Logg inn" oppe i høyre hjørnet.
 

Innloggingsalternativer
 

Logg inn via ID-Porten

Du som har norsk fødselsnummer kan logge inn via ID-porten for å få tilgang til å sende inn søknaden digitalt. Du kan bl.a bruke Bank-ID og Bank-ID på mobil for å identifisere deg. Din informasjon hentes automatisk fra folkeregisteret (navn og adresse).

Logg inn med e-post

Er du utenlandsk søker eller ikke har norsk fødselsnummer må du logge inn med e-post. Representerer du en virksomhet og ikke søker personlig må du også logge inn med e-post. Innlogging med e-post kan også være et alternativ dersom du ikke ønsker innlogging med opplysninger knyttet til deg som person.

Er det første gang du logger inn og ønsker logge inn med e-post, må du opprette en ny bruker og gi oss den informasjon vi trenger for å kunne behandle din søknad.


2. Fyll ut søknadsskjema

Når du har logget inn finner du riktig skjema og fyller ut de felter som er påkrevd. Du kan mellomlagre din søknad om du ikke blir ferdig, og ferdigstille den på et senere tidspunkt.


3. Send inn

Når søknaden er ferdig utfylt sender du den inn. Du vil få en bekreftelse på at vi mottatt ditt søknadsskjema.
 


 

Oversikt over innsendte skjemaer

Når du logger inn i søknadssenteret vil du få oversikt over alle dine innsendte digitale skjemaer. 
 


 

Jeg har glemt passordet mitt

Logger du inn med e-post og har glemt passordet ditt, kan du velge "glemt passord" når du prøver å logge inn og følge instruksene du får. 
 


 

Har du spørsmål eller er det noe som ikke virker?

Kontakt servicetorget i kommunen så hjelper vi deg.

Åpningstider

Servicetorget på kommunehuset

09.00 - 15.00
 

Sentralbordet

09.00 - 14.00

Adresse

Besøksadresse

Midt-Telemark Kommune
Bøgata 67
3800 Bø

Postadresse

Midt-Telemark kommune
Postboks 83
3833 Bø