Bø kino åpner onsdag 21. april!

Klikk for stort bildeKinosalen i Bø Endelig kan vi åpne dørene igjen, etter å ha vært stengt siden 25. mars.

Det blir visninger hver dag. Fredag byr vi på både Norgespremiere og førpremiere!

Programmet og billetter finner du her: https://www.bokino.no/

Vi rengjør mellom forestillingene. Bruk gjerne munnbind når du går inn og ut av salen.

Velkommen!

Det er vår, det er sol og varme, og gradvis kommer det flere ut på veiene igjen etter å ha vært lenge hjemme. Samtidig får vi neste uke et vårslepp uten sidestykke, når tusenvis av de minste skoleelevene våre slippes ut på skoleveien etter uker i korona-hjemmeskole.

Brannsjef i Midt-Telemark Brann- og Redningstjeneste forsterker anmodningen om å ikke bruke åpen ild utendørs.

Selv om det generelle bålforbudet i skog og mark trer i kraft den 15. april, viser skogbrannindeksen at det har blitt rekordtidlig tørt i år.

Dette vedtaket er opphevet fra og med 1. april 2020.

Vedtaket fra 17.mars ble opprettholdt med nytt vedtak fra 25.mars og 7 dager fremover.

På grunn av koronavirus situasjonen og for blant annet å forhindre smittespredning blant kunder og ansatte kombinert med en markant nedgang i reisevirksomheten har Go-Ahead sett seg nødt til å innføre tiltak. Jernbanedirektoratet har vært involvert i beslutningen om å nedskalere rutetilbudet i en periode. Det kan også bli aktuelt med ytterligere innstillinger både på Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen.

Årlig vårtegn er at brannvesenet må rykke ut på ulike branner ifm. bruk av åpen ild som har kommet ut av kontroll, gjerne i forbindelse med bråtebrenning eller gressbrenning.

Tjenesten for psykisk helse og avhengighet har nå gjort noen endringer i tjenestetilbudet i tråd med den situasjonen vi er i.