Bestille vaksinetime

Klikk for stort bilde Det blir nå mulig å bestille vaksinetime for sommerens covid-19 vaksiner. Vi forholder oss fortsatt til prioriteringsgruppene definert av FHI og bestillingsløsningen er åpen for ulike aldersgrupper i henhold til dette:

8.- 13. juni          Alle over 55 år

14.- 17. juni        Alle over 45 år

18. – 21. juni     Alle mellom 40-44 år og 18 – 24 år

Etter 21. juni     Alle mellom 25-39 år

Disse datoene er for når du har tilgang til å bestille time. Når du har logget deg inn i helseboka (følg lenka under) velger du ønsket dato og tidspkt for selve vaksineringen. Du velger og dato og tidspkt for dose 2.

Dersom du ikke får bestilt i tidsvinduet som er satt for din aldersgruppe, vil det være åpent for deg også når neste gruppe starter. For eksempel: Du er 46 år og rekker ikke å bestille i perioden 14.- 17. juni. Du vil da fortsatt kunne bestille etter denne datoen,  men ikke før.

For å bestille time trykk på denne lenka:

Bestille vaksinetime

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

For å kunne bruke appen fremover, må dere logge ut av appen og logge inn på nytt igjen. Det gjør dere ved å trykke på "tannhjulet" øverst til høyre og trykke logg ut (grønn knapp). Viktig at du velger "MIDT-TELEMARK KOMMUNE" for at appen skal fungere.

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.