Ny smitte på Bø skule - oppdatert

Alle hurtigtestene tatt i dag på 6. trinn på Bø skule var negative.

En ny elev på 6. trinn har i dag testet positivt på en koronatest (hurtigtest). Eleven var på skolen i smitteførende periode torsdag 16/9.  Alle på 6. trinn skal møte til hurtigtest lørdag 18/9, på teststasjonen ved Bø Frivilligsentral.
6c skal ta hurtigtest nr 2. 6a og 6b skal ta hurtigtest nr 1. Tid for test 2 for a-, og b-klassen er ennå ikke satt. Det vil komme beskjed om test 2 så snart tidspunkt er avklart med teststasjonen.

Pandemivakt kommer med sterk anbefaling om at foreldre begrenser elevens sosiale aktivitet frem til svar på første hurtigtest.

Hvis hurtigtest er negativ, kan man etter retningslinjene gå på skolen. Testen er negativ hvis foreldrene ikke har hørt noe etter 30 minutter. Det er kun de med positiv test som blir kontaktet. Foreldrene har ansvar for å få barnet til testing. Hvis noen får symptomer (feber, hoste, sår hals, tett nese) må man holde seg hjemme og bestille PCR-test på koronatelefonen.

Vegen er stengt i dag 12.05.2020, til klokka 17:00

Mona Slaaen ble konstituert som kommunedirektør for Midt-Telemark kommune i kommunestyremøte 27.april 2020.

Det er vår, det er sol og varme, og gradvis kommer det flere ut på veiene igjen etter å ha vært lenge hjemme. Samtidig får vi neste uke et vårslepp uten sidestykke, når tusenvis av de minste skoleelevene våre slippes ut på skoleveien etter uker i korona-hjemmeskole.

Brannsjef i Midt-Telemark Brann- og Redningstjeneste forsterker anmodningen om å ikke bruke åpen ild utendørs.

Selv om det generelle bålforbudet i skog og mark trer i kraft den 15. april, viser skogbrannindeksen at det har blitt rekordtidlig tørt i år.

Dette vedtaket er opphevet fra og med 1. april 2020.

Vedtaket fra 17.mars ble opprettholdt med nytt vedtak fra 25.mars og 7 dager fremover.