Skogbrannfare

Lokalt stor skogbrannfare Østafjells, oransje nivå.

Varsel fra Meteorologisk Institutt

Avsender Meteorologisk Institutt
Faren øker fra 23.07.2021 07:00:00
Konsekvens Vegetasjon kan svært lett antennes og veldig store områder kan bli berørt.
Råd Følg lokale myndigheters instruksjoner. Behov for forebyggende tiltak og beredskap skal vurderes fortløpende av beredskapsaktører.
Betydning av varslingsnivå Alvorlig situasjon
Sannsynlighet Observert - 100%

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

For å kunne bruke appen fremover, må dere logge ut av appen og logge inn på nytt igjen. Det gjør dere ved å trykke på "tannhjulet" øverst til høyre og trykke logg ut (grønn knapp). Viktig at du velger "MIDT-TELEMARK KOMMUNE" for at appen skal fungere.

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.