Midt-Telemark kommune

Ny smitte på Bø skule - oppdatert

Ny smitte på Bø skule - oppdatert

Alle hurtigtestene tatt i dag på 6. trinn på Bø skule var negative. 

En ny elev på 6. trinn har i dag testet positivt på en koronatest (hurtigtest). Eleven var på skolen i smitteførende periode torsdag 16/9.  Alle på 6. trinn skal møte til hurtigtest lørdag 18/9, på teststasjonen ved Bø Frivilligsentral. 
6c skal ta hurtigtest nr 2. 6a og 6b skal ta hurtigtest nr 1. Tid for test 2 for a-, og b-klassen er ennå ikke satt. Det vil komme beskjed om test 2 så snart tidspunkt er avklart med teststasjonen.

 

Pandemivakt kommer med sterk anbefaling om at foreldre begrenser elevens sosiale aktivitet frem til svar på første hurtigtest.

 

Hvis hurtigtest er negativ, kan man etter retningslinjene gå på skolen. Testen er negativ hvis foreldrene ikke har hørt noe etter 30 minutter. Det er kun de med positiv test som blir kontaktet. Foreldrene har ansvar for å få barnet til testing. Hvis noen får symptomer (feber, hoste, sår hals, tett nese) må man holde seg hjemme og bestille PCR-test på koronatelefonen.

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned. 

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.