Oppdatering - influensavaksine og koronavaksine

Influensavaksine

Influensavaksineringen startet opp denne uka og timelistene var fulle. Ca 650 personer i risikogruppene og de over 65 år ble vaksinert.

Det er ledige vaksinetimer i neste uke -  25. og 28. oktober.
For mer informasjon om hvem som kan bestille seg time og hvor du bestiller, trykk her:

Influensavaksinering 2021

NB! det er også mulighet for drop-in på influensavaksinen disse dagene.

Koronavaksine

Vaksineringen av dose 3 for alle over 65 år starter i uke 44.

Er du i gruppa som tilbys vaksinen kan du booke deg time her. men husk:
Det er NØDT til ha gått 6mnd fra du fikk dose 2 til du kan ta dose 3. Bestiller du deg time og det er under 6mnd vil du få beskjed om at timen avlyses.

Vaksinetime - dose 3

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.