10 nye positive prøver

Vi har i dag fått meldt 10 nye smittetilfeller. Alle tatt med selvtest. 7 med kjent smittevei og 3 med ukjent smittevei.

• 2 knyttet til USN
  • 1 knyttet til Gvarv skole
  • 1 knyttet til Nome VGS
  • 3 kan knyttes til Bull Inn forrige helg
  • 1 med ukjent smittevei
  • 1 pasient og 1 ansatt knyttet til kommunal pleie- og omsorgstjeneste. Det er gjennomført omfattende smittesporing. Samtlige aktuelle nærkontakter, både blant ansatte, pasienter og andre, er kontaktet og testet. Det er ikke avdekket flere positive smittetilfeller.

Det er blitt utlevert ca 35 hurtigtester til innbyggere som har ønsket å teste seg selv i dag.

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.