Hjelp oss med å holde barnehageområdene fri for søppel og glasskår

Barnehagene i Midt-Telemark kommune opplever med jevne mellomrom forsøpling og knust glass innenfor sine inngjerda uteområder. Dette utgjør en stor fare for ungene som hver dag bruker områdene til lek og aktivitet.

Onsdag denne uka fant ansatte i Folkestad barnehage knust glass innover i skogsområdet. Resultatet er at deler av ungenes lekeområdet blir stengt i påvente av opprydding og for å forsikre seg om at det er trygt.

Vi setter pris på om alle kan hjelpe oss med å formidle videre at barnehageområdene ikke er et sted å forsøple eller å knuse glass. Vi vil gjerne at ungene skal kunne bruke alle barnehagens områder– både inne og ute.

Folkestad barnehage - Klikk for stort bildeFolkestad barnehage

Er du glad i mennesker? Har du evnen til å se andres potensiale? Vil du være en medspiller i et kreativt miljø?

Synes du det er vanskelig å vite om du skal teste deg?
Da kan du ha nytte av tjenesten Koronasjekk:

KORONASJEKK

Velkommen som student og innbygger i Midt-Telemark kommune. Visste du at du som student i Midt-Telemark kommune kan få et gavekort på sykkel på en verdi inntil kr. 4000,- og gavekort på tre kinobesøk ved å melde flytting til kommunen i folkeregisteret?

Kampanjen starter 15.august med søknadsfrist 01.februar

Inkludering i kulturlivet: Tilskudd til styrking av barn og unges mulighet for å delta på fellesarenaer innen kunst- og kulturaktiviteter

Barn hopper paradis

Vi har behov for personell med barnehage- og skolefaglig bakgrunn.

IRMAT minner om at park- og hageavfall leveres gratis på gjenvinningsstasjonene Brenna og Goasholtmyra.

Familier med inntekt under kr. 576 950 (samlet inntekt for husstanden), kan søke redusert foreldrebetaling i SFO for 1.-4.trinn. Det kan også søkes om gratis SFO for elever på 5.-7.trinn med særskilte behov.

Søknader om redusert foreldrebetaling for skoleåret 2022/2023 åpner 1.april.

Fristen for å søke er 15.juni. Dette for å sikre at redusert foreldrebetaling blir innvilget før første faktura blir sendt. Vent gjerne til du har mottatt skattemelding for 2021 slik at denne kan legges ved som dokumentasjon på inntekt.