Hjelp oss med å holde barnehageområdene fri for søppel og glasskår

Barnehagene i Midt-Telemark kommune opplever med jevne mellomrom forsøpling og knust glass innenfor sine inngjerda uteområder. Dette utgjør en stor fare for ungene som hver dag bruker områdene til lek og aktivitet.

Onsdag denne uka fant ansatte i Folkestad barnehage knust glass innover i skogsområdet. Resultatet er at deler av ungenes lekeområdet blir stengt i påvente av opprydding og for å forsikre seg om at det er trygt.

Vi setter pris på om alle kan hjelpe oss med å formidle videre at barnehageområdene ikke er et sted å forsøple eller å knuse glass. Vi vil gjerne at ungene skal kunne bruke alle barnehagens områder– både inne og ute.

Folkestad barnehage - Klikk for stort bildeFolkestad barnehage

På linje med resten av landet har Midt-Telemark kommune vedtatt å stenge skoler og barnehager. Videre lukkes også sykehjem og institusjoner for besøkende. Det er mulig å gjøre individuelle avtaler, men KUN etter avtale med stedlig leder.

Jonsåsvegen Kv2060 er stengd mellom m150-m200, ca. 150m frå Nordagutuvegen FV3340.

Fra torsdag 12. mars kl 07:30 til fredag 20. mars kl 15:00.

Velkommen til den første lokalmønstringa for UKM Midt-Telemark lørdag 29. februar 2020.