25-års jubilanter!

Torsdag denne uken feiret vi 25-års jubileum for fem flotte ansatte i kommunen.

"Midt-Telemark kommune gratulerer og takker for lang og trofast tjeneste. Takk for innsatsen så langt, vi ser frem til nye år med godt samarbeid"

Gratulerer!

Fem 25-års jubilanter , kommunalsjefer, ordfører og kommunedirektør under markeringen på Bø hotell. - Klikk for stort bilde

Jubilanter, foran fra venstre:
Kristine Von Hirsch Hellstad, Inger Merethe K Espeseth, Inger Folkestad Holte, Arnhild Sandstå Steinhaug, Bergit Verpe.

Bak fra venstre:
Urban Eriksen, Gisle Bonna Espedalen, Siri Blichfeldt Dyrland, Per Dehli.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.