Midt-Telemark kommune

Søppelhenting - ny hentefrekvens

Søppelhenting - ny hentefrekvens

I løpe av våren fikk vi nye søppelcontainere. I uke 28 (fra og med mandag 6.juli) blir det hentet søppel utifra nye hentefrekvens. 
Kopi av hentekalenderen kan du laste ned her:
Hentekalender (PDF, 98 kB)
Kjørerute (PDF, 98 kB)

Du kan og få en kopi på kommunehuset.

Klikk for stort bilde 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er og satt opp nye kjøreruter som kan endre hentedag for din husstand:

Klikk for stort bilde  

Fra torsdag 18. juni til og med mandag 25. august innføres det restriksjon på hagevanning

Grunnen til at du eventuelt har fått en høyere faktura på eiendomsskatt med forfall 20.juni 2020 er at det er etterberegning for perioden 1.januar-30.mars.
Les under.

Midt-Telemark kommune følger de endrede anbefalingene for besøk på helse- og omsorgsinstitusjonene. De innebærer at besøkskontroll fortsetter, men at flere skal få besøk.
Dette gjelder for Sauherad Bygdeheim, Bø Sjukeheim og Furumoen.

Endringen innføres fra og med 2. juni. 
Frem til det følges prosedyre for utendørs besøk etter avtale.

På bakgrunn av Midt-Telemark kommunestyre sitt vedtak om utskriving av eiendomsskatt og med medhold av § 15 i Lov om eiendomsskatt av 06.06.1975 blir lista for eiendomsskatt for 2020 lagt ut til offentlig ettersyn.

Midt-Telemark kommune har stadig bruk for flere aktivitetskontakter/støttekontakter. Som aktivitetskontakt kan du hjelpe til å gi en trygg og innholdsrik fritid til de som har behov for det.

Vil varsle om stenging av Gamlegata  mellom Aune-bygget og Haugenjordet, (0817 KV2031 S1D1 m30-m58). Vegen blir stengd i morgon 26.05.2020, klokka 07:30 til 16.06.2020, klokka 17:00.

Ny skattetakst for eiendomsskatt er nå klar og blir korrigert på neste faktura. Skattetaksten som nå er lagt til grunn, er skatteetatens antatte markedsverdi på bolig – 30%.