Oppdatering - influensavaksine og koronavaksine

Influensavaksine

Influensavaksineringen startet opp denne uka og timelistene var fulle. Ca 650 personer i risikogruppene og de over 65 år ble vaksinert.

Det er ledige vaksinetimer i neste uke -  25. og 28. oktober.
For mer informasjon om hvem som kan bestille seg time og hvor du bestiller, trykk her:

Influensavaksinering 2021

NB! det er også mulighet for drop-in på influensavaksinen disse dagene.

Koronavaksine

Vaksineringen av dose 3 for alle over 65 år starter i uke 44.

Er du i gruppa som tilbys vaksinen kan du booke deg time her. men husk:
Det er NØDT til ha gått 6mnd fra du fikk dose 2 til du kan ta dose 3. Bestiller du deg time og det er under 6mnd vil du få beskjed om at timen avlyses.

Vaksinetime - dose 3

Alle som vurderer å bli fosterforeldre får tilbud om å delta på et opplæringsprogram. Nå gjennomføres det snart grunnopplæringskurs (PRIDE) i Bø.

Nettsiden www.psyktglad.no ble nettopp lansert og er en del av det selvmordsforebyggende prosjektet "Best før og etter" som siden 2018 har mottatt støtte fra fylkeskommunen.

Den 15. september vart det opna for at frivillige lag og organisasjonar som har bygt eller rehabilitert idrettsanlegg- eller nærmiljøanlegg etter 1. januar 2010 kan søke om momskompensasjon. Søknadsfristen er 1. desember 2021.

Oppdatert informasjon om smittesporing

TV-aksjonen NRK 2021 gjeng til Plan Internationals arbeid mot barneekteskap.

Med årets TV-aksjon skal det nås ut til 3 millionar menneskjer for å få slutt på barneekteskap der ein veit at ein kan gjere ein forskjell.

Den 24. oktober kan du bli med å gå årets viktigaste søndagstur.