Bestille vaksinetime

Klikk for stort bilde Det blir nå mulig å bestille vaksinetime for sommerens covid-19 vaksiner. Vi forholder oss fortsatt til prioriteringsgruppene definert av FHI og bestillingsløsningen er åpen for ulike aldersgrupper i henhold til dette:

8.- 13. juni          Alle over 55 år

14.- 17. juni        Alle over 45 år

18. – 21. juni     Alle mellom 40-44 år og 18 – 24 år

Etter 21. juni     Alle mellom 25-39 år

Disse datoene er for når du har tilgang til å bestille time. Når du har logget deg inn i helseboka (følg lenka under) velger du ønsket dato og tidspkt for selve vaksineringen. Du velger og dato og tidspkt for dose 2.

Dersom du ikke får bestilt i tidsvinduet som er satt for din aldersgruppe, vil det være åpent for deg også når neste gruppe starter. For eksempel: Du er 46 år og rekker ikke å bestille i perioden 14.- 17. juni. Du vil da fortsatt kunne bestille etter denne datoen,  men ikke før.

For å bestille time trykk på denne lenka:

Bestille vaksinetime

Midt-Telemark kommune ønsker velkommen til Gratis sommerskole for alle barn og unge i grunnskulen, som har gått 1.-10. trinn dette skoleåret. Det er maks 500 plasser og aldersgruppen er 6 til 16 år.

Påmeldingsfristen er  søndag 13. juni.

To ordningar for frivilligheita er no opna for søknadar:

1.     den generelle momskompensasjonsordninga

2.     koronaordning for arrangement og aktivitet

Har du starta ei vellukka og berekraftig bedrift med basis i landbrukets og bygdenes ressursar?