Smittestopp App

Appen "Smittestopp" er lastet ned en halv million ganger.
Bli med du også!

Klikk for stort bilde  Appen er frivillig å bruke, og bidrar til raskere varsling om mulig smitte.
Las ned via helsenorge.no:

Smittestopp

Det er meldt om et nytt positivt covid-19 tilfelle i Midt-Telemark. Det gjelder en person som kom til Norge med fly, og det er tatt hurtigtest på flyplassen som er positiv. Personen er satt i isolasjon og husstandsmedlemmer og nærkontakter er satt i karantene.

Avdelingen er tilbake til normal drift fra og med mandag 25.januar, da det er lite smittetrykk i kommunen. Brukere som har oppholdt seg i røde områder, bes om å varsle om det før kontakt med helsepersonell. Det samme gjelder luftveissymptomer.

Alle tester er negative
Alle testene som ble tatt i kommunen i uke 3 (til og med fredag 22. januar) er negative.

Ring korona telefonen på 35 05 93 59 eller send melding til tlf 908 30 217 for å bestille time.

Status 22. januar: Midt-Telemark kommune har vaksinert 140 personer.

Les om tallene for uke 3 og utsending av meldinger her:

Midt-Telemark koronavaksine

Irmats renovatører sliter med henting av avfall flere steder i dag p.g.a av svært glatte veier, dette gjelder i hovedsak sideveier men også i enkelte boligområder. Bilen benytter kjetting og mannskap har piggsko men det er svært glatt i dag.

Det er ikke meldt om nye smittetilfeller i Midt-Telemark kommune.

Det ble sent i går kveld (12.januar) meldt om et nytt smittetilfelle i MT- kommune.

Vedkommende har kjent smittevei fra annen kommune. Smittesporing pågår, alle nærkontakter blir kontaktet.