Demenskor i Midt-Telemark

Vi ønsker kormedlemmer med følge velkommen til oppstart over påske. Vi oppfordrer også den som følger til å være med å synge. Det kan være pårørende, nabo eller en venn.

Logo til Demenskoret i Midt-Telemark - Klikk for stort bilde Datoer:

Torsdag 13. april kl. 11.30-13.00

Torsdag 20. april kl. 11.30-13.00

Torsdag 4. mai kl. 11.30 -13.00

Torsdag 11. mai kl. 11.30 -13.00

Torsdag 25. mai kl. 11.30-13.00

Torsdag 1. juni kl. 11.30-13.00

Torsdag 8.juni - sommerfest med familie og inviterte-

Over sommeren starter vi opp igjen i august.

Vi avslutter alle øvelsene med et brødmåltid i fellesskap.

Sted:

Nye Sjodar - Evju Bygdetun

Sætrevegen 44, 3810 Gvarv

Påmelding:

Epost: demenskoretmidttelemark@gmail.com

Sms: 93209355 (Jorid)

Ved påmelding er det fint med litt info om deg selv og hvorfor du har lyst til å være med i koret vårt.

Frivillig?

Har du lyst til å være frivillig, ta kontakt på epost eller telefon.

Demenskor-gjengen i Midt-Telemark

Her finner du innleverte listeforslag fra partier som stiller liste til kommunestyrevalget i Midt-Telemark kommune 2023.

Bilde av varselstrekant

Hjorteviltet, og da kanskje særlig rådyra, sliter i de store snømengdene vi har nå. Nome og Midt-Telemark landbrukskontor oppfordrer alle hundeeiere om å holde hunden i bånd når de ferdes ute.

Helsestasjons- og skolehelsetjenesten i Midt-Telemark kommune er tidlig ute med å tilby DigiHelsestasjon, en digital plattform som legger til rette for at brukere og pårørende enkelt og trygt kan kommunisere med tjenesten.

Søknadsfristen er 15. februar klokka 13.00. No kan du søke straumstøtte for perioden oktober til desember 2022. Lotteri- og stiftelsestilsynet vil betale ut straumstøtte fortløpande etter dei har opna for søknadar, slik at dei som søker tidleg kan få pengane raskast mogleg.

Partier og grupper som ønsker å stille til valg, må levere listeforslag til valgstyret i kommunen eller fylkeskommunen der de ønsker å stille til valg.

Fristen for å levere listeforslaget er 31. mars 2023 kl. 12.00. På dette tidspunktet må listeforslaget ha ankommet valgstyret i kommunen.

Sør Arkitekter varsler på vegne av forslagsstiller Stiftelsen Sagavoll Folkehøgskole oppstart med detaljregulering og forhandling om utbyggingsavtale for Sagavoll Folkehøgskole

Det er opna for ny søknadsrunde i tilskotsordninga til mangfalds- og inkluderingstiltak i idrett og fysisk aktivitet.

Til deg som har månedlig faktura på kommunale avgifter.