Midt-Telemark kommune

Lifjell skisenter og vinterland tilbyr barn og unge flotte skianlegg, morsomme aktiviteter og muligheten til å teste ut alpint

Lifjell skisenter og vinterland tilbyr barn og unge flotte skianlegg, morsomme aktiviteter og muligheten til å teste ut alpint

Torsdag 18. november besøkte ordfører Siri Lifjell skisenter og vinterland for å lære mer om tilbudene til barn og unge i skianlegget.

Lifjell skisenter og vinterland sine råd for å inkludere barn og unge:

  • Samarbeide med lokale skoler og andre aktører for å gi gode tilbud i nærmiljøet. Et av resultatene er at skolebarn får oppleve skianleggene på skolenes skidag.
  • Tilby rimeligere pris for yngre barn slik at alle har mulighet til å teste ut og lære seg alpint.
  • Ha  ulike kampanjer slik at det er mulig å skaffe seg rimeligere sesongkort.
  • Tilby kveldskjøring i perioder slik at barn og unge kan benytte seg av anlegget på ukedager etter skoletid.

Om alpintilbudet på Lifjell

Alpintilbudet på Lifjell består av Skisenteret og Vinterland. Vinterland er et eget område som passer for barn og nybegynnere på slalåm, snowboard og langrennsski. Skisenteret har fire nedfarter med varierende vanskelighetsgrad. Begge anlegg har kafe hvor folk kan samles for en matbit eller noe å drikke. I perioder tilbyr de også kveldskjøring som gjør at ungdom kan kose seg i anlegget etter skoletid.

Tilbud til barn og unge

Det er rimelige sesongkort for barn mellom 1. og 4. klasse i Nome og Midt-Telemark. Det er gratis for barn mellom 0-6 år. Det er også gratis for skoler å benytte anlegget en dag i året til skoleskidag. Det er også mulig å skaffe seg rimeligere sesongkort før jul og i egne kampanjer. På denne måten åpnes det for at flest mulig av barn og unge får muligheten til å lære seg alpint.

 Til stede:

Per Hanstad, eier av anlegget

Siri Blichfeldt Dyrland, ordfører