Midt-Telemark kommune

Student i Bø

Student i Bø

Bø er både by og bygd og kan friste med et variert tilbud innen musikk, idrett og kultur. Bø ble kåret til landets beste kulturkommune, og studentkroa beste konsertscene. I Bø har studenter alle muligheter til å trives, og det kryr av muligheter. 

 

Campus Bø er et drømmested for dem som er glad i friluftsliv

Naturen rundt Midt-Telemark kommune er vakker og variert. Her har du muligheter å gå på tur, klatre, gå på ski, kjøre alpint, bade, fiske, drive med vannsport og mye mer. Midt-Telemark er også rikt på kulturopplevelser og er kjent for fruktdyrking og mange flinke lokale produsenter.


Universitetet

Du kan velge mellom nær femti studier innen økonomi og ledelse, IT, natur og miljø, friluftsliv, idrett, kulturledelse, språk, ex.phil, historie og forfatterstudium. 

På campus Bø er det stort nok til at det pulserer og lite nok til at du blir sett blant tre tusen studenter.  

Universitetet er åpent og innbydende. På Campus finner du i tillegg til forelesningslokaler, også studentkantine, bibliotek, små områder tilrettelagt for gruppearbeid, studentbarnehage og studentkroa Kroa i Bø.

Rett utenfor campus finner du volleyballbaner, skaterampe, fotballbane og friidrettsbane. På vinteren er det skjøytebane og skispor.
 Se mer informasjon om USN Campus Bø

 

 
Kroa i Bø

Kroa i Bø er studentenes andre hjem og det drives av studentene selv. Kroa har blitt kåret til landets beste konsertscene. Har har garantert du mange gode opplevelser i vente.

 

Mer informasjon om Kroa i Bø

Kontakt

USN Campus Bø
E-post
Telefon 31 00 80 00
Studentsamskipnaden
E-post
Telefon 31 00 90 00

Adresse

USN Campus Bø

Gullbringvegen 36
3800 Bø