Bø kino åpner onsdag 21. april!

Klikk for stort bildeKinosalen i Bø Endelig kan vi åpne dørene igjen, etter å ha vært stengt siden 25. mars.

Det blir visninger hver dag. Fredag byr vi på både Norgespremiere og førpremiere!

Programmet og billetter finner du her: https://www.bokino.no/

Vi rengjør mellom forestillingene. Bruk gjerne munnbind når du går inn og ut av salen.

Velkommen!

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

For å kunne bruke appen fremover, må dere logge ut av appen og logge inn på nytt igjen. Det gjør dere ved å trykke på "tannhjulet" øverst til høyre og trykke logg ut (grønn knapp). Viktig at du velger "MIDT-TELEMARK KOMMUNE" for at appen skal fungere.

Bilde av mobiltelefon med renovasjonsapp

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.