Søppelhenting - ny hentefrekvens

I løpe av våren fikk vi nye søppelcontainere. I uke 28 (fra og med mandag 6.juli) blir det hentet søppel utifra nye hentefrekvens.
Kopi av hentekalenderen kan du laste ned her:
Hentekalender (PDF, 98 kB)
Kjørerute (PDF, 98 kB)

Du kan og få en kopi på kommunehuset.

Klikk for stort bilde

Det er og satt opp nye kjøreruter som kan endre hentedag for din husstand:

Klikk for stort bilde

For å kunne bruke appen fremover, må dere logge ut av appen og logge inn på nytt igjen. Det gjør dere ved å trykke på "tannhjulet" øverst til høyre og trykke logg ut (grønn knapp). Viktig at du velger "MIDT-TELEMARK KOMMUNE" for at appen skal fungere.

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.