Nye smittetilfeller

Midt-Telemark kommune har fått melding om 2 nye smittetilfeller av Covid-19 i kommunen.

Personene med positiv test er i hjemmeisolasjon og kommunen er i gang med smittesporing.

VIKTIG: Du vil bli kontaktet av smittesporingsgruppa dersom du skal i karantene.

Nærkontakter
Alle nærkontakter til den smitta skal i smittekarantene. Blir du kontaktet gjennom smittesporing får du beskjed om hva som gjelder for deg.

Karantene
Blir du satt i smittekarantene skal du

• Ikke gå på jobb eller skole
  • Ikke ta offentlig transport
  • Unngå besøk
  • Du kan gå tur, men med godt over 1 meters avstand til andre
  • Du kan gjøre helt nødvendige ærender i matbutikk eller apotek
  • Dere som bor sammen kan omgås som normalt
  • De du bor med er ikke i karantene
  • Får du symptomer på luftveisinfeksjon, skal du isolere deg og testes
  • Ved positivt svar skal du over i hjemmeisolering

Les mer om dette her: https://helsenorge.no/koronavirus/karantene-og-isolasjon

Testing
Alle med symptom på covid-19 skal testes raskest mulig. Ring korona telefonen på 35 05 93 59 eller send melding til tlf 908 30 217 for å bestille time.  Du trenger ikke gå via fastlege.

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

For å kunne bruke appen fremover, må dere logge ut av appen og logge inn på nytt igjen. Det gjør dere ved å trykke på "tannhjulet" øverst til høyre og trykke logg ut (grønn knapp). Viktig at du velger "MIDT-TELEMARK KOMMUNE" for at appen skal fungere.

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.