Gratis influensavaksine

• Gravide etter 12. svangerskapsuke
  • Barn og voksne med:
    • Diabetes type 1 og 2
    • Kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt
    • Kronisk nevrologisk sykdom eller skade
    • Nedsatt immunsforsvar som følge av sykdom eller behandling av sykdom
      (f.eks kreft, HIV, reumatoid artritt og andre sykdommer)
    • Svært alvorlig fedme (KMI over 40)
    • Annan alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege

Påmelding!
For å få vaksinen du melde deg på. Påmeldingen starter 26. oktober.
Påmelding gjøres ved å ringe 35 05 93 59  mellom kl. 08:30 og 15:00

Du må oppgi navn, personnummer og telefonnummer og vil få oppgitt tid og sted for vaksinering.

For å få vaksine du på forhånd ha meldt deg på via denne løsningen.

3., 4. og 5. november på Bø Sjukeheim (Gamleveg 43, Bø)

10., 11. og 12. november på Menighetshuset (Holmenvegen 46, Gvarv)

Vaksinedagen
Møt opp til riktig tidspunkt.
Vaksinen blir satt i overarmen. Ha på klær som gjør det lettvint.

Bø Sjukeheim:  Parker på hovedparkeringa bak sjukeheimen, og gå til hovedinngang. Der vil du bli geleidet videre til registrering og vaksinering. Du må sitte til observasjon i 20 min. etter vaksinering.

Menighetshuset: Vaksinering i underetasjen. Finn parkering, og gå rundt på nedsida av bygget. Der blir du geleidet videre til registrering og vaksinering. Du må sitte til observasjon i 20 min. etter vaksinering.

Når observasjonstid er ferdig og alt er ok , setter vi pris på om du reiser fra området for at det ikke skal være mye folk til stede.

NB! Har du noen former for influensa/forkjølelsessymptomer dagen du skal vaksineres, møter du ikke opp til vaksinering av hensyn til de andre som er der. Ta i tilfelle kontakt med din fastlege.

Betaling
Årets influensavaksine er gratis for risikogrupper (definert ovenfor), og innbyggere over 65 år.

Helsestasjonen i Bø og på Gvarv har igjen gleden av å invitere foreldre til kurs i programmet Circle of Security (COS-P), Trygghetssirkelen.

For å kunne bruke appen fremover, må dere logge ut av appen og logge inn på nytt igjen. Det gjør dere ved å trykke på "tannhjulet" øverst til høyre og trykke logg ut (grønn knapp). Viktig at du velger "MIDT-TELEMARK KOMMUNE" for at appen skal fungere.

For å få tilgang til riktig informasjon etter kommunesammenslåingen, må du oppdatere informasjonen i appen Min Renovasjon om du allerede lastet den ned.

På grunn av innkjøring i renovasjonsrutene i forbindelse med helligdagene vil den oppsatte plasthentingen for kjørerute nummer 4/5 i uke 1 utgå. Lever flere sekker i uke 5. Du kan også levere sekken på Brenna Miljøstasjon torsdag 2. januar eller på onsdager. IRMAT beklager denne situasjonen.

Vi jobber med å få ny møteportal på plass, i mellomtiden kan møteplaner lastes ned som pdf.