Landbruk; jordbruk, skogbruk og vilt

Aktuelt fra oss

• 07jun
    Minner om at det må melde..
    Du må sende melding til kommunen/landbrukskontoret om at skade forårsaket av klimatiske forhold har oppstått eller vil kunne oppstå.
  • 29mai
    Grevling i hagen?
    Det er mange som ringer landbrukskontoret for å få råd om grevling i hagen. Grevlingen kan gjøre skade på plenen, men den kan også gjøre god nytte for seg - den spiser brunskogsnegler, oldenborrelarver, smågnagere og andre arter vi helst ikke vil ha i hagen.
  • 29mai
    Til grunneiere med fisker..
    Midt-Telemark kommune, sammen med Midtre Telemark vannområde, bistår i disse dager grunneierne med fiskerett til vassdraget med å organisere seg
  • 26apr
    Jordbruksoppgjøret 2024
    I dag legger Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag fram sitt krav for årets jordbruksforhandlinger.
  • 26mar
    Åpningstider påska 2024
    Landbrukskontoret har åpent som vanleg mandag og tirsdag, men onsdag 27. mars er kontoret stengt. Det vil være mulig å kontakte oss på telefon 917 59 206/ 909 26 137 frem til kl. 12 denne dagen.Nome og Midt-Telemark landbrukskontor vil ønske alle God påske!!

Eksterne nyheter

Søknadsfrister